BILJNO ČIŠĆENJE PARAZITA PO DR. HULDA CLARKU

Oslobađanje od parazita je potpuno nemoguće pomoću kliničkih lekova koji uništavaju samo po jedan ili dva parazita svaki pojedinačno. Od tih lekova se takođe možete i razboleti.

Ipak postoje tri biljke koje mogu uništiti preko 100 vrsti parazita! I to bez glavobolje! Bez mučnine! Oni su pravi dar prirode. To su:

  • Ljuske crnog oraha (sa drveta crnog oraha)
  • Pelin (sa žbuna Artemisie )
  • Karanfilić (sa drveta karanfilića)

Ove tri biljke moraju da se koriste zajedno. Orahova ljuska i pelin uništavaju odrasle i razvojne faze najmanje 100 parazita. Karanfilić uništava jaja. Samo ako ih korisitite zajedno rešićete se parazita. Ako uništite samo odrasle, rane faze i jaja će uskoro porasti u nove odrasle. Ako uništite samo jaja, milioni parazita će biti slobodno u vašem telu i uskoro odrasti i napraviti još jaja. Zato se moraju upotrebiti zajedno kao jedinstven tretman.

Kada paraziti nestanu
Kada paraziti izumru, njihova umiruća tela stvaraju amonijak i mogu uzrokovati toksičnu reakciju. Čišćenje creva je izuzetno efiksano za smanjenje toksičnosti i eliminisanje negativnih reakcija uzrokovanih toksičnim preopterećenjem. Zbog toga se predlaže da se čišćenje creva i parazita radi zajedno kao jedinstven tretman.

Pošto se paraziti razvijaju u odsustvu regularne crevne flore, jednom kada ih se oslobodimo, treba naseliti telo crevnom florom. Indijski šafran u velikoj meri pomaže u tome kao i dodaci acidofil, bifidus, i drugi probiotici.

VAŽNO:
Ne možete očistiti jetru kada se u njoj nalaze živi paraziti. Nećete izbaciti puno kamenca i osećaćete mučninu.

Napomena:
Treba da kupite sveže karanfiliće koji su već u kapsulama. Karanfilići iz prodavnice ne dejstvuju!

& & &

Treba da očistite vaše telo od parazita, bakterija, virusa, i ojačate vaše organe poput bubrega i jetre tako što ćete ih očistiti. Ali isto tako važno je da uklonite metale, rastopine, i toksine iz vašeg tela i vašeg okruženja. Uklanjanjem svih tih smetnji, rasteretićete vaš imuno sistem bez potrebe za drugom vrstom pomoći.

 

 
 
Copyright 2008 The Road to Health and Vitality